Viipurintie 47 13210 Hämeenlinna Auki ma-pe 09-17.00 La 09-13.00

Puhelin: 03-674 8731, Faksi: 03-674 8173

 

   

UUSI TAPA SÄÄLTÄ SUOJAAVAAN SÄILYTYKSEEN

NOSTA KATOKSEN ETUREUNA YLÖS ,KATEKANGAS TAIPUU LASKOKSILLE JA PYÖRÄN VOI AJAA SISÄÄN . LAITA PYÖRÄ SEISONTATUELLE JA PUDOTA KATOS TAKAISIN PAIKALLEEN.  AIKAA TÄHÄN KULUI ALLE MINUUTIN.

SPEED-WAY SHELTERS  SOPIVAT MITÄ PARAITEN STD&SPORT PYÖRIEN, SEKÄ ISOJEN MATKAPYÖRIEN SUOJAUKSEEN ULKOTILOISSA. KATOS VOIDAAN SULKEA VAIKKA PYÖRÄN PAKOPUTKET OVAT VIELÄ KUUMIA. MIKÄÄN OSA KATOKSESTA EI KOSKETA PYÖRÄÄ. KAKSI ISOA VERKKO IKKUNAA JOTKA VOI TÄYSIN SULKEA.

ERITTÄIN KEVYT JA HELPPO KÄYTTÄÄ, AVAUS JA SULKUVOIMA ALLE 3kg. VOIDAAN LUKITA  ALA-ASENTOON. PIENTÄ HUOLTOAKIN SAATTAISI YRITTÄÄ KATOS SULJETTUNA. SPEED-WAY SHELTERS  ANTAA TÄYDEN SUOJAN AURINGOLTA ,SATEILTA TUULELTA JA PÖLYLTÄ SEKÄ LINTUJEN TERVEISILTÄ.

LOPPUUN ASTI SUUNNITELTU RAKENNE KOOTAAN HELPOSTI ILMAN TYÖKALUJA. TÄHÄN KULUU AIKAA n.20 min. RUNKORAKENNE ON PULVERI MAALATTUA TERÄSPUTKEA. KATE MATERIAALI  ON VEDENPITÄVÄÄ DURABLE POLYESTER KUITUA JA SAUMOISTA TIIVISTETTY VESITIIVIIKSI. VÄRI ON KAKSIVÄRINEN HARMAA.

 

          MALLI                      KORKEUS         LEVEYS        PITUUS          PAINO                 

SPORT/STANDARD        160                108                270                20 kg            

Jokaisen katoksen mukana tulee 48 LEDin sisävalaisin, jossa on     kolme toimintoa. Kirkas, himmeä ja pois. Toimii neljällä AA paristolla. (paristot ei sis.) LED kattovalo auttaa pimeässä pysäköintiä ja muuta puuhailua.

Pakkaus 1 kpl  pakettiin . ulompana on vahva ruskea kartonki. sisempänä myyntipakkaus jossa värilliset esittelykuvat.  Katos on pakattu vahvaan kuljetuslaukkuun, joka on varustettu kantohihnoilla.
   
ALLA GIF ANIMAATIO TELTAN KÄYTÖSTÄ