Viipurintie 47 13210 Hämeenlinna Auki ma-pe 09-17.00 La 09-13.00

Puhelin: 03-674 8731

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HONDA GOLDWING TOUR GL1800YM vm2018

UUTTA TEKNIIKKAA 2018 MALLISSA  ja vähän vertailua 2017 malliin.

MITAT JA ULOTTUVUUDET Akseliväli 8mm pidempi kuin ’17 mallissa. Kokonaispituus 48mm lyhyempi, leveys 12mm kapeampi. korkeus 23mm matalampi. Moottori 1833 ksm. 93kw,126hv. Pyörän paino 383 kg.

AUDIO Monivärimonitori. 7”  Navi ja viihdenäyttö. Keskellä pyörää,hyvin näkökentässä. Harman® audio ja navi unit sijaitsee takalokasuojan päällä. Info näyttöä käytetään vasemman puolen kahvacombletista. AppleCarPlay® on ensikertaa käytössä m-pyörässä. Se hoitaa headset/intercom               toiminnoista,vastaanottaa viestejä ja kuuntelee musiikkia. Salli puhelimen kytkennän takalaukussa viihde systeemiin,sekä lataa samalla puhelimen akun. Gold Wing Bluetooth tukee: -Apple iPhone ja Android phone. USB väylään voi kytkeä Digi Audio Plauer soittimen.                      

TUULILASI Tuulilasi on sähkösäätöinen. ’Virtalukon’ ON asennossa lasi nousee ennalta asetettuun asemaan. OFF asento vie lasin ala-asentoon.

VIRTALUKKO SmartKey kaukosäädin tunnistaa käyttäjän ja aktivoi valintakytkimen jolla valitaan käynnistys-tai lukitus  ym.tilat. Jos säätimen paristo on päässyt tyhjenemään niin tähän löytyy vara-avain systeemi,sekä numerokoodi jonka avulla matka jatkuu. Ohjauksen voi siis lukita sähköisesti joko oikeaan tai vasempaan laitaan. Laukut ovat sähkölukittavia.

RENGASPAINENÄYTTÖ Etu-ja takarenkaan paineet näkyvät näytöllä. Ei tavanmukaista rengaspaineitten mittausta.

VALOT Kaikki valot ovat LEDejä, paitsi rekisterilapun valo.

AJOMOODIT Valittavana on neljä ajomoodia: TOUR. SPORT. RAIN. ECON

TYHJÄKÄYNTI pysäytin Sammuttaa moottorin esim. liikennevaloissa seisoessa. ei kuitenkaan sammuta jos on: Kaasu on auki, vaihde on vapaalla, nopeus yli 5 km/t, -akun lataus on matala, mäkilähtö on päällä, kuljettaja ei istu satulassa, idle stop on kytketty pois ainoastaan DCT mallissa.

AIRBAG Airbag on uudistettu kevyempään malliin. G-voima sensorit ovat siirretty pyörän runkoon.

PIKAJARRUTUSVALO Nopeassa jarrutuksessa yli 50 km/t  (ESS)sensori väläyttää kaikkia ajo- ja suuntavaloja yhtä aikaa.

TAKARENGAS Uusi leveämpi takarengas

MOOTTORI Uudelleen muotoiltu moottori.Parempi vääntö hitaalla alueella. Kone 40mm edempänä.  Neliventtiili sylinterinkansi. Sytytyspuolat tulpanhatuissa. Honda Selectable Torque Control (HSTC).Näyttöön tulee ON tunnus. 7-vaihteinen kaksoiskytkin vaihteisto. Vaihteisto voidaan purkaa moottorista ilman koneen irroittamista rungosta. Kumivaimennus siirtohaarukoiden akseleilla sekä kardaaniakselilla. Uusi yhdistetty startti/laturi-(ISG)Hiljainen ääni,painoa säästyy. Peruutus ja hidasajo eteenpäin moottorin voimalla. (DCT malli)

MÄKILÄHTÖAVUSTIN Hill Start Assist(HSA). Se käyttää ABS jarrua väliaikaisesti kun jarrukahva on vedetty. Vapautuu 3 sekunnin viiveellä.

BENSATANKKI Nyt 21 ltr. 25,5 ltr ’17 mallissa. Vastaa pienentynyttä polttoaineen kulutusta.

KAASUKAHVA On sähköinen,ei vaijerikäyttöä. 

VANTEET Ovat uudelleen suunniteltu.

JARRUT Yhdistelmä ABS-jarrut,Ajomoodin valinta vaikuttaa jarrujen toimintaan.

ETUHAARUKKA Massiivinen versio ikivanhasta ’risuhaarukasta. Asentosäätö ns.kananluilla. Sähköinen paluuvaimennuksen säätö ,myös ajon aikana. Liikerata pystymmässä antaa lisätilaa tuoda mottoria eteenpäin sen 40mm. Poistaa teleskooppi etuhaarukan vaatiman liikevälyksen iskariputkissa.

TAKAHAARUKKA Uusi muotoilu ja laakerointi. Sähköinen säätö kuorman mukaan. Esivalinta näkyy näytöllä. Paluuvaimennus säätö myös sähköllä.

JOUSITUS kts.edellä. ovat ajon aikana säädettävissä.

ANTENNI  Ei radioantennia. Mihinkäs nyt lipputanko laitetaan?

Tervetuloa Motarin huoltosivulle.

Honda Pro Service -pisteestämme saatavana  myös  laaja valikoima   öljy- ja hoitotuotteita sekä muita Honda-oheistuotteita ja tietysti myös alkuperäisiä kulutusosia.

Goldwing pyöriin löytyy varastosta mittava valikoima varaosia.

 

Käytössämme on hyvät renkaan vaihto- ja tasapainotuskoneet. Renkaan vaihtotyö käy vaikkapa odotellessa. Sovi aina vaihtotyö etukäteen, että osaamme varata ajan kyseiselle työlle ja varmistaa, että kyseistä rengasta on varastossa.

Motari on valtuutettu Hondan määräaikaishuoltojen tekijä (Hondan Pro Service). Huollon tai korjauksen yhteydessä käytetään VAIN alkuperäisiä Honda tuotteita ja varaosia. Meillä on myös reaaliaikainen tietoyhteys varaosa ja huoltotietoihin, sekä huollon  yhteydessä käytettävänä Honda Diagnostic System Testeri.

Asennuspalvelu sopimuksen mukaan ostetuille lisätarvikkeille.

Satulan, Kromin asennustyöt, sekä niihin kuuluvat sähkötyöt.

 
 

TERVETULOA MEILLE MOTARIIN TEITÄ PALVELLAAN !